Witam!!
Jak wiecie jestem z sojuszu AQS i myślałem nad tym długo co byście powiedzieli jak bysmy złaczyli nasze sojusze?? wtedy by wyszedł 1 a Potężny moglibyśmy pokonać nawet sojusze z pierwszej 5.Wszyscy byśmy byli niedaleko siebie co by ułatwiło w wysyłaniu wojsk w pomoc
Prosze o odpowiedz
Pozdrawiam
ja i sojusz AQS
Ostatnio edytowany przez Nalewka2 (2008-12-12 08:26:42)
No ja też jestem za.Warunki?
Ja jestem tyko Generalem szczegóły trzeba bedzie z Aquariusem uzgodnić co i jak bo w końcu on jest przywódcą chociaz jest u was.Dobrze Szaraf że sie odezwałes...
Powiem aquarusowi zeby sie tutaj odezwał bo to odemnie nie zalezy tylko od przywódcy ale rozmawiałem z aquariusem i on chce zlączyc sojusze
Ja jak najbardziej jestem Za
A jakie wogóle ma warunki AZM??
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Nalewka2 (2008-12-12 14:43:44)
Wiesz My szczegolnych warunkow nie mamy chodzi tylko o posluszenstwo wobec Rady, w ktorej poprzez wybory bedzie odp il Radnych Aquarius wiadomo sila rzeczy, sadze ze chyba w zaleznosci od il graczy ktorzy przyjda.... Sadze ze sie zobaczy ilu bedzie w sumie graczy, i tych wyrozniajacych sie wybierze na Radnego, lub poprzez glosowanie, takie szczegoly sadze ze beda do dopracowania na PW...
Ja jestem zdecydowanie za. Szczególnie teraz, jako że ostatnimi czasy trochę w AZMie morale podupadły (odejście Heroe, przegrana z BFs, spadek w rankingu) i taki bodziec jak fuzja z innym sojuszem bardzo by się przydał. Warto zauważyć też to że inne czołowe sojusze zaczęły stawiać na liczebność (zapewne w myśl zasady- I Herkules ...), więc utworzenie 1 większego sojuszu jest jak najbardziej zasadne.
Co do spraw technicznych się nie wypowiadam, gdyż nie wiem jak się łączy sojusze ;-P .
Pozdrawiam wszystkich członków AQS i AZM
Nowy !
Osobiscie jestem za połonczenie sojuszy jest bardzo dobrym rozwiazaniem jesli chodzi o wieksze szanse na konkurowanie z najsilnieszymi nawet sojuszami zgadzam sie z greg1989 ze morale w naszym sojuszu podupadły wiec taka fuzia sojuszy przyda sie dla stwozenia konkurecyjnego sojuszu i siania strachu w sercach wrogów :) Pozdrowionka FantomKiller :P
Gość
ja zostaje